KONYA / EREĞLİ - ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ORTAOKULU

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Çanakkale'yi geçilmez kılan tüm khramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak amacıyla Ereğli Fen Lisesine gezi düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12  Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yılını çoşkuyla kutladık. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sıfır atık projesi ve deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize bayrak töreninde,Okul Müdürümüz başarı belgelerini verdi. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Sıfır Atık yarışmasına hazırlanan öğrencilerimize teşekkür ederiz. Okulumuz ilkokulda 1-D sınıfından Simay Turan, ortaokulda 5-B sınıfından İdil Ercan temsil edecek.

Mrt

Toplantıda öğetmenlerimize ikramlarda bulunan velileimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmenlerimizin düzenlemiş olduğu velilerle kitap okuma programının ilk kitap değerlendirmesi okulumuzda yapıldı. Okuduğumuz "Geliştiren Anne- Baba "kitabının hayatımıza katkıları ile ilgili istişarede bulunduk. Katılım sağlayan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.